Inici de curs 2014-2015!

Comencem el curs amb molta empenta i amb molts centres amb noticies noves.

Com l’Escola Lledoner de Granollers, que amplia les forces i agafa el poder de cultivar tot l’hort! El projecte es va iniciar l’any passat, on només es cultivava una petita part i ara tots els mestres hi dedicaran una sessió setmanal. L’espai és fantàstic i requereix un munt d’esforç des de l’Equip Directiu de l’escola, que ha creat un grup de treball  que orienta, amplia i comparteix nous objectius, i una comissió d’hort,  per treballar fora de l’aula i ajudar els alumnes a prendre consciència amb el medi ambient o la relació entre l’home i agricultura entre d’altres.

O l’Escola Marta Marta de Montornès del Vallès que continua el projecte, tot i canviar els mestres que el lideren, gràcies a la bona relació amb el garden  Vallromanes Verd. El canvi d’escola per part de les mestres del curs anterior no ha estat un problema i ha fet que el projecte arribi a un altre centre de manera espontània.

Tenim escoles del Vallès en cua per formar part de la xarxa i estem contactant  amb nous viveristes. Això només acaba d’engegar…
Comencem el nou curs escolar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s