Barcelonès

 • Ins Príncep de Girona http://sostenibilitatpdg.blogspot.com.es/
  La Mercè Gil és la protagonista alhora de portar endavant el projecte de Revivim al Princep de Girona. Els nens de la seva classe se’n cuiden de gestionar alguns dels espais del pati a fi d’aprendre alternatives al que serien les sorties curriculars del centre. Ara, amb el projecte de jardí de les papallones junt amb el taller de construcció estan aportant al pati un punt personal molt interessant.
 • Escola El Montseny  http://ampamontseny.com/
  img_2579
  El projecte de Revivim a l’escola el Montseny va ser introduït a través de l’AMPA del centre. El fet de tenir uns pares amb moltes ganes de fer coses diferents i la possibilitat d’espai no només al pati de l’escola sinó a peu de muntanya amb el recolzament i supervisió de l’SCEA, ha donat moltes sortides al projecte.
 • El Submarí
  Al Submarí el projecte es va rebre com reforç de matèria primera a usar en un curs de jardineria que s’estava realitzant seguint un projecte propi de l’escola anomenat Abans. El pati, fins aleshores no usat com a tal i amb petits projectes de millora per part d’alumnes i mestres de suport de manera puntual va patir un canvi important arrel de tot plegat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s