Història

mercabarnaEl projecte Revivim Plantes a l’Escola neix d’una iniciativa de Meandre. Després d’una pluja d’idees s’arriba a un acord amb una floristeria de Manresa, Kentia, en que cediria les plantes que no podia vendre (ja sigui per canvi de temporada, flors en mal estat,…) al Institut Lluis de Peguera. Després d’un èxit absolut d’aquest projecte pilot d’altres escoles es van apuntar a la iniciativa escampant-se el projecte fins a d’altres comarques del territori.

Entenent que és necessari d’altres floristeries i viveristes per dur a terme tot plegat, el pas següent va ser proposar el projecte a Mercabarna Flor, qui sense pensar-s’ho es va bolcar de cap per fer-ho possible a les comarques de Barcelona i del  Vallès.

El proper pas, serà elaborar una xarxa entre vivers i escoles perquè cadascuna de les parts estigui en contacte directe sense necessitat d’un intermediari, de manera que la xarxi funcioni per si sola amb el compromís de les dues parts.

I finalment, no podem oblidar donar les gràcies a Toni Vidal, pare de l’escola Salvador Sant Romà per la iniciativa de crear aquesta web i la elabroació de la primera versió, sense oblidar a Mireia Curós, www.mireiacuros.com, per la seva aportació com a dissenyadora gràfica en l’elaboració dels dissenys que ens han portat a ser aquest fantàstic logo i tots els dibuixos que l’acompanyen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s