Valles Oriental

 • Escola Lledoner  http://www.escolalledoner.com
  galeria iniciL’escola Lledoner té un hort fantàstic que treballen des dels diferents cursos de primària. La iniciativa de revivim plantes la van recollir des del punt de vista d’integració entre els alumnes d’acollida. Entre parterres, jardineres i altres ubicacions en tot l’entorn de l’escola la plantada s’usa no només per obtenir nocions bàsiques sobre botànica sinó com a una de les millor maneres per aprendre paraules noves per a tot el conjunt. (http://blocs.xtec.cat/escolalledonerhort)
 • La Sagrera  http://www.escolalasagrera.cat
  sagreraA l’escola la Sagrera el darrer any van començar a experimentar amb nous usos al pati. Fins ara tan sols espai obert van apostar per col·locar mòduls d’esbarjo per diferents edats i una zona d’hort. El projecte de Revivim Plantes a l’Escola, va ser rebut des d’un primer moment per acompanyar l’iniciat amb l’hort però la reacció del nens amb el projecte els va dur ràpidament a separar els projectes i tractar-los no només des de punts de vista diferents sinó des d’estratègies d’aprenentatge diferenciades.
 • APINDEP  web
  Apindep_web3 APINDEP és una associació de families nascuda el 1993 per lluitar per la plena integració escolar, social i laboral de les persones amb discapacitat. A les seves instal·lacioas de Santa Eulàlia de Ronçana, on disposen d’espai al aire lliure on realitzar un munt d’activitats, el projecte de Revivim Plantes a l’Escola va ser tractat en paral·lel amb el projecte de treball amb l’hort.
 • Escola Salvador Sanromà  http://www.escolasanroma.cat/
  L’Escola Salvador Sanromà va rebre el projecte de Revivim Plantes a l’Escola amb els braços oberts. Des d’un primer moment tenia clara la voluntat de la seva implicació i tot i no tenir pensada la ubicació de les plantes. La sort de tenir un conserge d’allò més trempat els va ajudar a mantenir el benestar de les plantes fins a trobar (dins tot l’espai possible de que disposen) la millor situació per treballar amb els nens.
 • Escola El Colomer  http://blocs.xtec.cat/ceipelcolomer1/
  A l’escola El Colomer treballen amb ambients. Des d’infantil deixen que els nens experimentin amb sensacions i amb projectes concrets, com l’espai natura, un projecte que porta als nens a aprendre sobre l’entorn natural i els ensenya a reconèixer i tractar amb plantes i rastres d’animals del bosc.  És en aquesta aula/ambient on les mestres pretenen no només introduir noves plantes d’estudi i coneixença sinó que pretenen seguir la línia de que els mes petits creen coses pels més grans, com les colònies/ambientadors per les classes, que en el nostre cas, passen a ser espais més agradables per a tot el centre.
 • Ies La Vall del Tenes http://www.iesvalltenes.cat/
  IMG_5685A l’ies La Vall del Tenes treballen el projecte de Revivim Plantes amb un grup d’alumnes amb necessitats educatives especials. Tenen dos projectes per a treballar l’atenció a la diversitat (El Projecte Vall i el Projecte Nou Tenes) i Revivim Plantes els ajuda a complementar el projecte Nou Tenes, lligat a la construcció de l’hort de l’escola, des d’una besant més allunyada de l’agricultura i més propera al desenvolupament i expressió artística dels alumnes.

One thought on “Valles Oriental

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s